tisdag 2 februari 2010

Hårresande!

Då var det snökaos igen! Det pratas om klimatförändringar och att vi får det varmare för varje år....ke?! Jag ska vara glad om jag kommer till jobb i morgon över huvud taget=)

Jag hämtade Markus och Max klockan 15 och vi skyndade oss hem och stängde dörren fort. Snön piskade rejält och Max gillade inte alls att ens ta sig från bilen i min famn till dörren. Vi har hunnit mysa i soffan, kolla när Markus spelade Playstation, tränat och lekt i källaren, lagat middag och sen badade jag med Max. Snygg blir man efter ett bad!
Hälsogurun i Smauland har inspirerat mig en del och i dag åkte de lite tyngre hantlarna fram och jag körde mer styrketräning med dem, gjorde armhävningar och lite träning för rumpa/lår/mage. Perfekt att ha Orbitrek 15 min som uppvärmning innan jag körde i gång!

Nu ska jag fortsätta kolla på Mästarnas mästare, riktigt trevligt program!

7 kommentarer:

  1. Hälsogurun herself ;-)2 februari 2010 kl. 20:32

    Är glad över att jag kan inspirera andra med min stora passion för styrketräning! Som sagt; det är bra för ALLA människor oavsett storlek, yrke, ålder och förutsättningar. :-)

    Söt-Max! <3

    SvaraRadera
  2. Haha, va sööt han e, lille gobit!
    Jag fortsätter att imponeras av din träning, men väntar fortfarande på min....hehe

    SvaraRadera
  3. Haha han är ju bara så söt!!!!! :-D

    SvaraRadera
  4. Instämmer att man blir peppad när man läser om din träning E - nästa tisdag öppnar "Vågens Gym" och vi är tre brudar än så länge som ska träna tillsammans varje tisdag...

    Alltså - Max...det där leendet - Love it!!!
    Hälsa killarna.
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  5. Tycker "Mästarnas mästare" är ett ganska patetiskt program...Gamla idrottare som lever kvar på 90talet.....Han e söt den där Max:-)

    SvaraRadera
  6. Snygg-Max :-)
    (för övrigt ignorerar jag träningssnacket samtidigt som jag hör hur min Orbitrek viskar "Tesssssan, Tessssan....")

    SvaraRadera
  7. Haha vilken fräck bild på max!

    SvaraRadera