fredag 19 februari 2010

Ledsen

Jag önskar så innerligt att jag kunde göra mer just nu. Ibland känner man sig så maktlös men man har så mycket vilja att kunna förändra och trösta. Ändå så kan man göra så lite.Varför drabbas fel människor av hemska saker?

Två fina vänner går igenom svåra tider just nu och jag delar deras sorg. Svårigheter på olika vis, men väldigt tuffa och svåra. Jag önskar jag kunde göra mer.

5 kommentarer:

  1. Ja det kan vara jobbigt att känna den typ maktlöshet, men samtidigt av egen erfarenhet så vet jag att det många gånger uppskattas att man bara är där och att det kan vara väldigt tillräckligt... även om man själv inte tycker man gör nog..

    Kramen..

    SvaraRadera
  2. Usch ja, det är hemskt att känna sig så där maktlös när någon man tycker om går igenom något jobbigt och man inte kan göra mer än försöka trösta/stötta/peppa. Det viktiga är iaf att man gör just det - stöttar och peppar - så att de iaf inte känner att de är ensamma.

    Skickar varsin stor, varm kram till dina vänner med expressbud från Småland och hoppas att det löser sig till det bästa för dem med deras respektive tråkigheter.

    SvaraRadera
  3. Tyvärr är det oftast så att det är dom som inte förtjänar att må dåligt som oftast gör det =(

    Hoppas det löser sig för dina vänner!

    SvaraRadera
  4. Även fast man tycker att man inte räcker till så kan man ju alltid "finnas där" och stötta:-)

    SvaraRadera
  5. Man önskar man kunde göra något konkret men som dom andra här oxå säger, det räcker långt med att bara finnas där när det behövs.

    :-*

    SvaraRadera