söndag 14 februari 2010

Helg med fina vänner!

Denna helgen har vi verkligen lyckats få in träfar med nära och kära i dagarna tre! I fredags när jag slutat jobba körde jag direkt upp till Nickes föräldrar där det var lite firande av farfar Bosse som fyllde år. Nicke och barnen hade varit där någon timme då så vi stannade en timme till innan vi sen körde hem. När vi kom hem fick Max någon form av frispel och sprang runt på verandan som en ko nyss utsläppt i hagen!


Julia och hennes pojkvän T kom ut till oss framåt 18 tiden och vi åt middag tillsammans, spelade innebandy i källaren med barnen, busade och sen när Max hade somnat såg vi "Sommaren med Göran". En mysig kväll tillsammans och det var roligt att få lära känna T lite bättre=)

I går blev det städning här hemma, jag gick runt med en trasa och Max tätt i häl med en annan. Markus fick hit en kompis som stannade hela förmiddagen och fram tills dess att det var dax för Markus att åka till simskolan. Jag gick ut en timme med grabbarna så de fick åka lite pulka i backen innan det var lunchdax och innelek resten av tiden. Nicke körde med Markus på simskolan och jag fixade sista här hemma innan det var dax att gå till tågstationen och möta upp Sophie, Henrik och Tristan.

Max tyckte det var spännande att se när tåget kom in och sen var det så klart roligt att få med Tristan hem för lek! Vi väntade in Nicke och Markus som inte kom hem riktigt i tid......De hade kört igenom skogen hem (grusväg) och fått möte där, gått ut till sidan med bilen och kasat ner i diket.......Så de väntade på en karl som skulle dra upp dem med sin traktor.....Japp....vi skrattade gott allihop åt detta=) Så ca 30 minuter för sent var även Nicke och Markus hemma sen hade vi en härlig kväll tillsammans.
Henrik spelade Playstation en stund med Markus. Undrar vem som vann?!
Max lekte för fullt med Tristan, men mest på säkert avstånd från alla goa kramar som Tristan gärna delar ut=)
Fina Sophie och goa Tristan.

Vi åt tacos och hann prata en hel del mellan varven då vi fick hålla koll på busiga barn=)
När vi åt glass och jordgubbar till efterrätt och grabbarna fick sin kvällsgröt, så började Tristan skratta helt underbart åt något som Max gjorde. Vi satt i några minuter och bara njöt av det härliga skrattet barnen i mellan=)=)

Tack för en härlig kväll mina vänner, vi ser verkligen fram emot fler träffar tillsammans!
I dag jobbar Nicke 6-15 och jag är hemma med barnen. Vi ska ta det lugnt här hemma och kanske bara gå en liten runda så att vi får frisk luft. Senare i eftermiddag kommer Danne, Helen och Ebba till oss på söndagsmys. Det blir kycklingwok och garanterat massor med prat och bus med barnen.
Tänk så lyckligt lottade vi är med så många fina nära och kära=)

6 kommentarer:

  1. Härliga foton, Max ser för skön ut i sin toppluva på första fotot! :-)

    Ha en fin hjärtedag, käraste Milis med familj. Love you! <3

    SvaraRadera
  2. Tack Nina, ni är mina hjärtan i Smauland!

    SvaraRadera
  3. Mysig helg ni har haft!! Det är såå skönt med goa vänner och familj runt sig. Det har vi också fått erfara denna veckan...Jonas ligger sen i fredags inlagd på sjukan med lunginflamation. Senare idag ska vi köra och hämta hem honom igen.
    Ha en fortsatt mysig dag och hälsa Ebba, Helen & Daniel. Ses snart - Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Men usch! Stackars Jonas så jobbigt och tufft för dig och Ava att vara hemma utan honom. Hoppas allt är bra nu och att han kan återhämta sig hemma med er=) Vi hörs på telefon vännen!

    SvaraRadera
  5. Härlig helg! Tusen tack för i fredags, alltid lika mysigt! :-D Han gillar också er, precis som jag ;-)

    SvaraRadera
  6. MYYYYYYYYYYYYYYYS!
    Å pojkvän, se där ;)
    kramar

    SvaraRadera