torsdag 18 februari 2010

Trött på snö och vitpeppar!

I morse när jag satt på jobbet ringde min mobiltelefon ca 7.20. Det var dagmamma Ingrid som berättade att hon var magsjuk. Jag ringde hem lite senare till Nicke och vi bestämde att han skulle ta VAB i dag (vilket vi får ta om ordinare dagbarnvårdare är sjuk). Men sen tog det en liten twist och plötsligt var Nickes mage inte ok längre......Eftersom han inte kunde lämna huset så blev det lite svårt att ha två busiga ungar hemma & inne hela dagen.

Jag körde hem vid 10 tiden och gick en en runda med grabbarna och sen gjorde vi lunch. Resten av dagen har vi ägnat åt att spela spel, köra en runda till ÖB och sen tränade jag. Det blev 20 minuter på spinningcykeln och sen styrketräning för armarna. Jag och Max tog ett bad tillsammans sen medan Nicke och Markus gick och skottade snö. Jodå, det snöar ordentligt nu igen!

Max fick en blöja på fel ställe.....
Så här ser det ut morgon, middag och kväll (dock inte i ett sträck;-) - Markus försöker se på tv och lillebror stör så mycket han kan. Markus är ju inte heller sen med att retas tillbaka och det blir ett evigt gapande och skrikande på varandra.......ÄKTA syskonkärlek=)

4 kommentarer:

  1. Äh, ni kan väl inte vara trötta på snön - ni har ju knappt någon! Inte med RIKTIGA snömått mätt iaf. ;-) Njut så länge den varar, tror inte vi får se en sån här vinter på länge, länge igen.

    Trist att N blev kass i magen. Hoppas han är bättre idag.

    Max hår på sista fotot ser för härligt ut! Massor av ostyriga, blonda lockar! <3

    Ha en fin fredag!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Vi har gott om snö Nina! Det kommer ligga kvar till midsommar känns det som....Fast visst sjutton är det mysigt med pulkaåkning etc men jag är så sugen på våren. Men hellre snö än regn och grått! Men jag vill inte ha något av det just nu;-)

    Max har mammas lockar.....

    SvaraRadera
  3. Jag håller med dig syrran!! Väck med snön nu!!!!

    SvaraRadera
  4. Nja, jag vet inte det ja... Jaja, allt är ju relativt. ;-)

    Passa på att prova längdskidor vettja! Det borde ju finnas spår i Skaune också, det åker man ju på platt underlag.

    Ang. lockarna; Fast du plattar ju till dina lockar nuförtiden - våga inte göra det på Max bara! Då kommer jag och konfiskerar din plattång. ;-)

    Kram!

    SvaraRadera