torsdag 5 augusti 2010

Jaha...

....då sitter jag här och har sett ett program om en förlossningsavdelning i England. Jag blir fortfarande helt trollbunden när jag ser sådana program, sitter med tårarna i ögonvrån, tänker tillbaka på mina förlossningar och längtar tillbaka.....TROTS att det gör så fruktansvärt ont!

Vi är helt nöjda med två barn och ska inte ge oss in i den karusellen igen, men jag tror aldrig att man slutar tycka att det är så magiskt=) Jag har dessutom turen att få varit med om både ett snitt och en vanlig förlossning med två av världens finaste grabbar som resultat!

Så, nog med nostalgi=) Jag har ju haft en underbar kväll med mina stora killar i dag! Vid 17 tiden körde Nicke, Ella och svärföräldrarna mot Norge och jag har två dagar själv med grabbarna framför mig. Markus blev lite ledsen när Nicke körde, men det gick över när han fick godkänt på förslaget om kvällsdopp! Vi packade i hop oss och körde ner till havet där vi badade alla tre. Markus älskar att hoppa från bryggan och Max kan kasta stenar i havet i flera timmar om han hade fått=)

Efter badet fick grabbarna glass och sen var vi hemma runt 20.30 igen. Det blev lite soffmys innan de somnade gott och jag har sen bara legat på soffan och kikat på tv. Nu ska även denna mamman hoppa i säng och i morgon ska vi hitta på lite av varje!

3 kommentarer:

  1. Tur ni fick tillbaka bilen ;-) Ha nu en mysig och rolig dag. Allt lugnt här än så länge. :-)

    SvaraRadera
  2. Ha en mysig helg med dina fina grabbar!

    SvaraRadera
  3. Visst är det magiskt! Jag längtar också tillbaka ibland, men det är i de perioder då jag åker på en nostalgitripp som du just gjorde :-) Vi är så nöjda med våra två hjärtan.

    SvaraRadera