söndag 15 augusti 2010

Söndag utan fyndig rubrik.

Det har varit Nickes jobbsöndag i dag vilket innebar att han började jobba klockan 6. Jag och grabbarna tog en lugn och mysig förmiddag, Markus lekte lite med kompisen F och jag och Max bakade. Jag provade i dag på att göra Nutellasnäckor (tack Sophie för det roliga tipset) och även vanliga kanelsnäckor. Markus blev sen hämtad av kompisen H och hans föräldrar eftersom det var dax för bowlingkalas i dag. Väldigt skönt för mig att slippa köra fram och tillbaka till stan för att hämta och lämna Markus, särskilt svårt blir det att hämta när Max precis sover middag då.

När Max sov, passade jag på att ta ett träningspass i källaren. Det blev spinning och styrketräning, hantlarna åkte fram i dag och det var ganska länge sen. Skönt att ha träningen avklarad på dagen ibland, på kvällarna är ofta orken slut.

Eftermiddagen och kvällen har vi tillbringat med familjen J! Louise, Micke och Oscar kom samtidigt som Nicke och vi gick till lekplatsen med barnen. Max busade vid rutschkanan!

Oscar provade gungbrädan!
Markus passade på att plocka lite björnbär=)
Vi tog en enkel fika på lekplatsen, mina nybakta snäckor och saft! Det är dock inte bara bullar i Louise fina mage=)
Vi drog oss hemåt efter en timmes lek ca och barnen fortsatte röja här hemma=) Vi beställde sen pizza som vi åt i uterummet och vi vuxna hann prata mycket då barnen lekte fint tillsammans. Vissa gick in för pizzan mer än andra....
Tusen tack mina vänner för en rolig söndagsdate! Louise, vad var det nu Oscar kallade fjärkontrollerna? "Tv-sätta-i-gångarna"?
Barnen kom i säng lite sent i dag med, det är SÅ svårt att få dem att komma in, duscha och varva ner innan klockan plötsligt är 21 igen! Nåja, vi är väl snart i rutiner igen, vi suger lite på sommartiderna några kvällar till=)


4 kommentarer:

  1. Det gäller att ta till vara på varenda minut av sommaren! Vi kör också på lite längre kvällar för Ava... // Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Härlig söndag! :-) Inte som min ;-)

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för igår. Alltid lika kul att träffa er. Du har så rätt ang Tv sätt igångare.. får vi komma ihåg! Hoppas att du har en bra dag på jobbet. Själva har vi precis kommit hem från en massa lek på Hembyggdsparken. Där är så fint och mysigt. Det blev våfflor till lunch sen massor med lek. Nu sover lilleman och snart är det daxs för 4 års kontroll:)

    Kramar Louise

    SvaraRadera
  4. Dina bullar skulle gärna få fylla min mage någon gång, de ser alltid så goda ut! Men så är jag ju en obotlig kanelsnäckoman också. ;-)

    SvaraRadera