lördag 14 augusti 2010

På-tvären-unge!

I går var det lite extra skönt att stänga dörren och gå hem från jobbet då jag har varit ganska trött denna veckan. Såg verkligen fram emot helg med grabbarna! Sen att vi bjöds på härligt sommarväder gjorde det hela extra härligt och barnen var ute en lång stund och lekte med grannbarnen. Nick klippte gräset och jag gick in och gjorde tacos under tiden. Både Markus och Max älskar det och det är rejäla portioner som går ner!

Sen blev det mys i soffan och vi såg "Ensam hemma 3" med Markus. Han gillar "riktiga" filmer nu, inte bara tecknat och det är betydligt roligare för oss också.....Max fick också mysa med, men sen la vi honom vid 20.30 och då ligger han och myser i sin säng, helt tyst utan att skrika på oss, i en timme innan han somnar! Borsta tänderna kan man aldrig göra för länge om du frågar Max!
När vi skulle lägga oss såg det ut så här i Max säng - varför ligga på längden när man kan ligga på tvären med både armar och ben utanför?
I dag vaknade Max 6.30 så han och jag gick upp 7.20 efter massor med mys. Resten av huset sover än, vi får se vad denna lördagen har att erbjuda sen!

4 kommentarer:

  1. Visst är det härligt när de kan sova och sova gott hur som helst! William har alltid varit och är fortfarande sådan! Skönt ser max ut att sova i varje fall!
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  2. Haha goa ungen! :-D

    Ha en underbar helg!

    SvaraRadera
  3. Det är rätt komiskt det där med barn och deras sovställningar. Ju tightare om utrymme, desto bättre. De kan ha en hel säng för sig själva men kryper ändå gärna ihop precis intill mamma eller pappa, om de sover hos dem, eller så där på tvären som Max gör på fotot. Märkliga, härliga ungar!

    Ha en fortsatt fin lördag!

    SvaraRadera
  4. Oj vad gott han sover!!
    Kram Johanna

    SvaraRadera