torsdag 19 augusti 2010

Se upp i backen!

Torsdag...snart helgen framför oss igen! Tiden rullar på och det känns bra att vi börjar komma in vardagens rutiner igen med barnen. Markus tycker att lämningen på fritids är lite tuff och han vill gärna att den som lämnar stannar kvar en stund. Nu kommer Markus uppåt förmiddagen och när vi kommer så är barnen redan i full gång med olika saker och då är det inte lika lätt att komma med i leken som pågår. Men sen har han hur roligt som helst hela dagen och trivs där. Tror det blir lättare från och med måndag då skolan börjar och då är alla barnen samlade klockan 8 och med från början.

När jag hade hämtat barnen var vi ute en stund på framsidan i solen. De åkte som galningar ner för den lilla backen som är framför trappan och jag kan lova att det gick undan!
Eftersom vädret var så fint så körde vi ner till havet. Vi åt glass först och sen blev det bad för Markus och jag höll mig uppe på stranden med Max. Det var endast 18.5 grader i vattnet i dag, så visst märks det att hösten smyger sig in.
När vi kom hem tog jag på löparkläderna och begav mig ut på en 3 km runda. Det blev först powerwalk knappt 1 km sen sprang jag de resterande två. Mina vader bråkade lite i dag så det kändes lite i dem när jag sprang. Men skönt att komma ut en runda i alla fall så känns dusch och middag underbart sen!
I morgon ska det ätas kräftor på Fältgatan! Ser såååååå mycket fram emot det!

2 kommentarer:

  1. Åh så gott med kräftor!!! Jag är sååå avis!!! Njut för mig också!

    SvaraRadera
  2. Du är inte ensam om att längta! Har tagit fram dom för tining nu ;-) Glöm inte det!

    SvaraRadera