måndag 8 juni 2009

Hemmaplan igen!

Då är familjen Johansson på hemmaplan igen. Efter en underbar helg i Stockholm så rullade vi in på vår gata runt 17 tiden i dag. Helgen har varit superrolig och den har fyllts med härliga timmar med Daniel, Helen och lilla Ebba, promenader i fin miljö, god mat, bmx tävlingar som resulterade i två guld till Nicke, träff med Stockholms finaste Lilian och mycket mys med barnen. Vi har blivit så bortskämda hos Daniel och Helen, så det var ren tur om man hann tömma diskmaskinen innan de gjorde det.

I dag körde vi hemåt strax efter 9 och stannade i Linköping där vi gick in på Busfabriken så Markus fick göra något riktigt roligt. Det blev lunch där innan vi körde vidare och fick stanna till en gång till för lite mellanmål. Det är ju alltid så skönt att komma hem när man varit borta, men vi har inte haft någon hemlängtan alls eftersom vi varit omgivna av så fina vänner. Daniel och Helen är på gång att flytta till Helsingborg, så dem har vi snart runt knuten igen, vilket ska bli så roligt. Lilian kommer jag att sakna massor tills hon hälsar på oss lite senare i sommar. Men den som väntar på något roligt!

Här följer en rad av bilder från helgen!




















7 kommentarer:

  1. Härliga bilder i från en mysig helg! Längtar tills vi bor i Helsingborg så att vi kan ses oftare. Nu är det snart bara 4v kvar:-)
    Kram Danne

    SvaraRadera
  2. ÅÅ vilka härliga foton...!! Blir glad i hela kroppen av att se er allihopa.. jag mådde så bra den dagen!
    Danne: du är världens bästa kille, kan inte nog tacka för lördagen! :) ses i början på juli igen hoppas jag KRAM

    SvaraRadera
  3. Då försöker jag lägga en kommentar igen och hoppas på att det går den här gången....
    Fina bilder.

    SvaraRadera
  4. Det låter och ser ut som en alldeles förträfflig helg :-)

    SvaraRadera
  5. Ni ser ut till att ha haft det helt underbart mysigt! Och grattis till Nicke som är så duktig!
    *kramar*

    SvaraRadera
  6. Oj vilken orgie i foton, tror du vann över Lilian eller? Men det måste ha varit a close call för där fanns bra många foton också! ;-)

    Kul att ni hade en bra helg och att ni kommit hem igen lyckligt och väl. Grattis än en gång till alla gulden Nicke - You rock!!

    SvaraRadera