onsdag 10 juni 2009

Regnig onsdag!

Ja, dagen började tidigt eftersom Max var på G runt 4 tiden. Men vi slumrade till och från och fick ligga och gosa länge. Nicke körde Markus till dagmamman runt 10 tiden och körde sen i väg för att balansera däcken på bilen. Jag fick Max att somna i vagnen och attackerade sen badrummet med rengöringsmedel och trasor. Jag kan ha lite grus på golvet, några dammråttor
under sängen - men INTE ett smutsigt badrum. Underbart när det luktar fräscht och glänser lite på vasken!


När Nicke kom hem slängde jag i hop en sallad på resterna från i går, kräftstjärtar och avocado. Lite roligare än smörgåsar som det lätt blir när man går hemma på dagarna. Nicke körde till jobbet och jag tog mig an stryktvätten. När Max hade sovit en stund efter sin middag så hämtade jag Markus och vi körde till mitt jobb och hälsade på. I dag var faktiskt första gången sen jag gick på mammaledighet, som jag kände "jobbar jag här?". Syrran är ju på plats och sköter depån själv och jag kunde inte riktigt föreställa mig där igen. Men jag vet ju att när det närmar sig jobbdax så är man ganska sugen efter att ha gått hemma länge. Men jag tänker suga på karamellen och njuta si så där 7 månader till....


Visserligen är det alltid trevligt att se Nicke komma hem, men inte pga de där j*dra armbågarna igen. Efter några dagars sjukskrivning och ledighet så började han jobba i dag, men det gör väldigt ont för honom. Så han är hemma och i morgon väntar företagsläkarbesök - igen. Får se vad de har för plan för honom.


Lite flitig har jag varit i dag också, satt minsann på spinningcykeln under programmet "Barnmorskorna". Jag älskar det programmet och blir lika fascinerad varje gång det föds ett barn. Tänk så mycket som kan hända och ändå går det tack och lov oftast bra. Blir påmind om mina egna förlossningar och det väcker alltid så många minnen. Tänk att man kan få en sådan här:





(Blir inte lika många bilder på Markus då han vägrar ställa upp nu för tiden. Är väl en fas....)

2 kommentarer:

  1. haha "bara" sju månader???
    stackars Nicke.... ge han en kram från mig är du snäll... sicken karl du har.. å va söta ni e.. jag tycker det är så underbart att se så mycket kärlek mellan två människor som det finns mellan er!
    Du är så duktig.. själv har jag proppat i mig skit idag å bara legat raklång på soffan emn man sjuk så e man *S*
    stor kram

    SvaraRadera
  2. Inte kul att läsa om Nickes armbågar. Hoppas akupunkturen kan hjälpa honom. När ska han börja med det?

    Duktig du var som spinnade igår. Jag tänkte ha en träningsfri dag men kunde inte låta bli att "lattja" lite med hantlarna framför Barnmorskorna. Alltid gav det något, även om det inte blev så avancerade övningar... Är man en sucker för styrketräning så är man. ;-)

    Ha en bra dag!
    KRAM

    SvaraRadera