onsdag 24 juni 2009

Sol & bad 2

I morse smög jag upp med Max som vanligt och vi gör vad vi kan för att Nicke och Markus ska kunna sova vidare. Grabbarna går upp lite senare än oss och det är inte helt lätt att vara tysta i vårt hus som knakar var man än går. Markus har går verkligen på "sommartid" nu när han är uppe längre på kvällarna och sover längre på morgonen.

Vi åt frukost och sen packade vi ALLT som behövs för en heldag på stranden med två barn. Det blir en del med badkläder, handdukar, extra shorts/bodies, solkräm, blöjor, våtservetter, mat, dricka, parasoll, leksaker.....Men till sist kom vi i väg:

Vår lilla turist :-)

Vår stora turist :-)



Och när allt skulle med ner såg det ut så här:
Nere på stranden mötte vi upp Tessan & Ylva-Lie, Ella & Gabriel och sen kom även Nickes föräldrar dit. Vi hade många härliga timmar på stranden med barn, bad och sol. Alla fick badat sommarens första dopp i havet! Tack för trevligt sällskap - det lär bli fler gånger i sommar!

Vår badpojke!



Max äter sin första kanelsnäcka!

När vi var brunröda, sandiga och nöjda så körde vi hemåt igen. När vi kom hem blev det bad i poolen och det svalkade skönt.

Nicke hämtade Ella och Gabriel så åt vi tillsammans och barnen fick badat lite mer i poolen. Våra grannar är bortresta och vi har fått "jobbet" att plocka jordgubbar i deras land och mumsa på dessa.

En underbar sommardag med familj och vänner, precis en sådan dag man kan tänka tillbaka på när hösten kommer med regn och rusk!

5 kommentarer:

  1. Haha... ja, man är värsta packåsnan när man ska iväg till stranden med ungar.
    Jag siktar på att ta mitt första dopp till helgen. Ska bli gött.

    Så lik han är dig på fotot i bilen, den äldsta Ture Turist.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar verkligen att du har skaffat en riktig blogg och lägger ut så många fina foton hela tiden. Det gör att man känner sig nära er och får njuta lite av er sommarledighet också, även om man är 20 mil bort och sitter inne och jobbar. :-)

    Ha en härlig dag (igen)!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Haha vilken söt liten turist! Den stora är rätt söt han med ;-)
    Får hoppas vädret håller i sig till helgen så jag oxå kan hoppa i poolen :-D

    SvaraRadera
  4. Tack för trevligt sällskap på stranden! Tänk att min Onge kunde vara så duktig hela dagen *imponerad* men så brakade också helvetet lös så fort jag slog av bilen här hemma... Men, men man får vara glad för de bra stunder som bjuds! :-)
    *kram*

    SvaraRadera
  5. Så söt Max va på kortet där han hade sin vita turisthatt:-)

    SvaraRadera