tisdag 23 juni 2009

Sol & bad

Jag började dagen med att vara lite spydig på Facebook i min info, något i stil med hur jooooobigt det är att vara ledig när vädret är så varmt och man måste byta om till bikini, dra fram solstolar och bli blöt i poolen.... *ler*.....Nåja, så jobbig har väl dagen inte varit ;-)

Vi har njutit av solen och tillbringat större delen av dagen i trädgården. Markus badar så mycket han kan och jag har kunnat sitta i solen och njuta. Nicke är rastlösheten personifierad och sitter inte stilla så många minuter utan han kör ärenden och fixar med något mest hela tiden. Hmmm...nästan så man blir stressad;-)

Ella och Gabriel kom ut för lite mys och Gabriel badade tills hela han skakade. Lilla sötisen har inte så mycket underhudsfett precis! Vi startade grillen och Julia anslöt sig efter jobbet, lite sol och mat kunde Gantofta bjuda på i dag.

Vårt mellanmål på filten i solen - melon och ananas!

Markus mumsar melon efter badet!




Jodå, Nicke låg still i några minuter...

Max vädrar rumpan i skuggan!



I skrivande stund (ca 20.20) så är båda barnen vakna. Den stora vill se fotboll och den lilla grät krokodiltårar då han skulle sova. Men Max ska kanske sluta tugga på sladden mellan kameran och datorn.....eller?

2 kommentarer:

  1. Tack för igår! Var riktigt skönt att sitta i solen en stund.

    Sladd, ger det inte extra protein? ;-)

    SvaraRadera